Saturday, April 12, 2014

Spring Cleaning

Jos ootte tänne eksyny tätä postausta lukeen tai muuten vaan katteleen niin huomasitte varmaan, että on tapahtunu hieman muutoksia, tai no vähän enemmänkin kun vaan hieman. Uusin tosiaan ulkoasua vähän, vaihoin bannerin kokonaan ja siinä samalla vaihdoin sittten koko blogin nimenkin. 
Oon ollu viime aikoina jotenkin kokonaan hukassa blogin ja valokuvauksen suhteen ja tarvittin todellakin jotain muutosta tähän koko hommaan. Blogin nimi ei oo koskaan oikein tuntunu ihan omalta ja oon monesti miettiny sen vaihtamista, joten otin vihdoin itteeni niskasta kiinni ja laitoin sitten kertaheitolla senkin vaihtoon. Nyt tää blogin nimi sopii loistavasti yhteen sisällön kanssa ja avaa tavallaan sitä syytä miks mää rakastan valokuvausta.
Voi olla, että jossain vaiheessa vaihan blogin osotteenkin nimeen sopivaks, mutta en viittiny ihan kaikkee samalla kerralla vaihtaa, että porukka vielä halutessaan tänne itsensä löytää :)

Ei tietenkään voi olla postausta ilman kuvia, joten tässäpä niitä sitten, tällä kertaa kuitenkin vähän vaihtelua mun normi risu-oksa-metsä -luontokuviin. Olin tossa parisen viikkoa sitten ottamassa Saran kanssa kuvia yhellä läheisellä uimarannalla. Päätarkotuksena oli itse asiassa ottaa Saralle uutta facebook-profiilikuvaa, mutta päädyin näitä tännekkin laittaan, kun näistä tuli loppujen lopuksi tosi kivoja :)


Is there anyone left who doesn't speak Finnish and wishes that I'd continue writing in English also? There used to be a couple of people who asked me to write in English too but I don't know if they're reading my blog anymore... 
So leave a comment if you'd like me to continue writing in English!(:

No comments:

Post a Comment