Monday, December 30, 2013

Unreleased photos I

On ollut tosiaan tässä lomalla vähän enemmän aikaa selailla ja muokkailla kuvia, mitä on tässä syksyn aikana tullu otettuu. Samalla sitten selailin vähän koneen kuvakansioita ja bloggerin julkasemattomia postauksia ja löysin muitakin tänä vuonna otettuja julkasemattomia kuvia ja ajattelin nyt tälleen vuoden loppuessa nekin sitten blogiin laittaa, ettei jää kummitteleen arkistojen kätköihin.
Julkasen varmaan ainakin pari tällästä postausta, että jokasen postauksen kuvat kulkis ees jotenkin samalla teemalla.

Now that I have been on my Christmas holiday I have finally had some time to go through my photo folders and blogger post drafts. I found some photos that I haven't published for reasons unknown, so I decided that what better time to publish them than now, when the year is coming to a close. 
I'll probably make a couple of these posts because there are quite a bit of photos and I'd like each post to consist of photos that center around the same theme at least.

Nää kuvat otin itseasiassa yhtä valokuvauskurssin tehtävää varten, tai no kyseiseen tehtävään tarvittiin vaan yks kuva, mutta lopulta olin tyytyväinen useampaankin kuvaan. Ite henkilökohtasesti tykkään näistä kuvista mielettömän paljon, koska mun malli Emma oli niin elementissään ja näistä välittyy jotenkin semmonen mahtava fiilis + näitä kuvia oli hauska ottaa, vaikka kuvausolosuhteet oli mitä oli ja kiirekkin tais osittain vähän tulla :--D

To see the original version hover over the photo with your mouse.
Tää kuva oli sitten lopulta se, joka pääty mun kurssin portfolioon. Tähän kuvaan laitoin samalla myös alkuperäsen version, jonka näkee kun laittaa hiiren päälle. Siitä vähän näkeekin, että kuvausolosuhteet ei ollu mikkään parhaimmat, kun tosiaan kuvauspaikkana toimi kellari ja taustana musta lakana.
 Valaistuksena näissä kuvissa käytin ulkoista salamaa, tai no siis tulihan sieltä kellarin kattolampustakin toki jotain valoa xd

No comments:

Post a Comment