Saturday, December 28, 2013

Last Christmas

Myöhäset joulun toivotukset multakin. Toivottavasti kaikilla oli mukava ja rauhallinen joulu ja saitte viettää rauhassa aikaa perheenne kanssa! Mun joulu oli hyvin perinteinen ja sujui ihan hyvin. Lahjoja ei kummemmin tullu, kun en niitä toivonutkaan ollut. Itelleni tilasin parit lahjat ja niiden pitäiskin tulla ens viikolla postissa ja voi olla, että tännekkin eksyn niitä esitteleen. (:

Mun syksy on ollu tosi stressaava ja kiireinen, mikä on tänne bloginkin puolelle välittyny aika väljänä postaustahtina. Lukion alkaessa on pitäny vähän asioiden tärkeysjärjestystä muutella ja tekemistä on tullu paljon enemmän. Onneks sentään viestintälinja harjottaa mun luovuutta ja mielikuvitustakin välillä, ettei se ihan katoa kaikkien muitten kouluhommien sekaan.

En aio tehä mitään hulluja uuden vuoden lupauksia postaamisen tai blogin ylläpitämisen suhteen, koska en niitä kuitenkaan tuu pitään(xd), mutta aion tulevanakin vuonna julkasta kaikenlaisia räpsyjäni tännekkin ja luultavasti myös jotain koulussa tehtyjä juttuja, jos jotain julkaisemisen arvosia tulee tehtyä. Tarkoituksena ois myös koittaa alkaa kirjotteleen enemmän kuvien taustoja, ettei blogi vaan uinu valokuvien sekamelskaksi.
Ja ilolla otan myös kaikenlaisia postaustoiveita vastaan!

Näistä kuvista sen verran vie, että nää on tosiaan viime joululta, koska ei tänä jouluna paljoo kuvia tullu otettuu. Koko joulu oli niin synkkä ja valoton, kuten kaikki varmaan itekki huomas, joten siitä syystä siis näitä viime joulun julkasemattomia kuvia. Tosin kaikilla varmaan on pää jo täynnä miljoonien blogien joulukuvia, joten toivottavasti saitte ees tästä ikuisuustekstistä jotain irti :---DNo comments:

Post a Comment