Friday, April 12, 2013

Statue of Liberty, Wall Street, Chinatown, Little Italy, Soho...

More pictures from New York. I haven't even touched my camera after my trip, so pictures from New York are going to be the only ones you're going to see in awhile :--D

Melkein naurattaa kuinka surkee oon ollu näitten kuvien muokkaamisessa ja päätti sitten Photoshoppikin seota jotenkin, mutta onneks sain sen toimiin. Joten tässä nyt sitten vihdoin näitä kuvia lisää, koitan saada ens viikon aikana loputkin laitettua. Eikä varmaan oo New York kuvien lisäks hiveesti muita tulossa vähään aikaan, koska en oo tyyliin ees koskenu kameraan matkan jälkeen :--D

Eli siis toinen päivä. 
Heti heräämisen jälkeen, joskus kymmenen aikaan, suunnattiin lähimmälle metroasemalle ja otettiin metro satamaan. Jotkut metroasemat oli siellä päässä vie kiinni hurrikaani Sandyn takia, joten jouduttiin jäämään vähän aikasemmalla asemalla ku oli tarkotus. 
 
 

Siinä sitten pyörittiin vähän aikaa ja koitettii kattoo mihin pitäis mennä, lopulta si seurattiin vaan muita turisteja ja päästiin oikeeseen paikkaan ja hetken päästä jo laivaan. 
Tarkotuksena meillä oli tosiaan mennä semmoselle ilmaselle "risteilylle", joka menee Vapauden patsaan ohi Staten Islandille ja sitten samanlaisella laivalla takasi
  
 

Maisemat oli aika hienot ja sillo sattu vie paistaan aurinkokin kivasti. Vaikutti vähän, että ois ollu jotain sumua tai sen tyyppistä siinä kaupungin yllä, kun näkymä ei ollu ihan niin "crispi" ku ois voinu, mutta hyvältä silti näytti.
Sen reissun jälkeen lähettiinkin sitten käveleen Wall Streetille päin, joka on siinä aika lähellä.
 
 
 

Siinä sitten talsittiin epämääräsissä ympröissä, käytiin syömässä, kattomassa uusinta WTC taloo ja lähettiin käpötteleen Chinatownia kohti.
Siinä vaiheessa aurinkokin oli kyllä ihan long gone ja taivas täynnä pilviä, hyvä kun ei lunta alkanu sataan.

 


 

 
 
  


Chinatown oli tosi hieno paikka.
Käytiin sie mm. Hong Kong marketissa, joka oli ihan niinkun perinteinen ruokakauppa mut kiinalainen ja sie myytiin kaikkee outoo, kuten eläviä sammakoita ja outoja hedelmiä. Chinatownista siirryttiin sitten Little Italyyn, joka oli siinä "vieressä", joka oli tosi pieni eikä sitten oltukkaan siellä kauaa, kierrettiin vaan pari putiikkia ja käytiin kahvilla.

 

Poikettiin sitten vielä sen jälkeen Sohossa. Käveltiin vaan pari korttelia, käytiin parissa kaupassa ja sitten ottettiin metro takasi hotellille.


 


Illalla käytiin vielä syömässä Korea korttelissa, joka oli melkein meiän hotellin vieressä. Siellä sitten syötiin jotain korealaista barbecueta, joka oli aika mielenkiintosta mut tosi hyvää.

1 comment:

  1. Voisiks sä tehä jonku osto postauksen et mitä ostit tuolt reissult? Olis kiva nähä. : D mut jos sul on kiireit ni ei tarvii : DD

    ReplyDelete