Tuesday, November 6, 2012

Twinkle Lightly


Hmm... pää taas aikalailla tyhjänä. Kai pitäis kirjottaa jotain mitä oon tehny viimeaikoina tai mitä kuuluu tai jotain sellasta. Eiks yleensä mee sillai?
Noh.. Olin tossa viime viikolla kipeenä pari päivää. 
Ripusteltiin viime viikonloppuna ja sitä edellisenä jouluvaloja ulos, joulunkaan ei oo enään ees pitkä aika.
Nyt tässä on pieni paussi kaikista kokeista, mutta sitten taas loppu kuusta ja joulukun alusta melkein jokasesta aineesta lyhyillä aikaväleillä varmaan joka viikko kokeita, että sitä ei sitten taas sillon paljon muuta ehi tekeenkään, ja pitäishän tässä sitä jatko-opiskeluakin ruveta miettiin jo vähän vakavammin...
Tuntuu nyt just, että kaikki alkaa tulee niin nopeesti päälle, kokoajan kauhee kiire, aika kuluu hirveetä vauhtia ja kohta ennen kun huomaakaan on jo ens vuosi O__o

Toivottavasti teillä menee hyvin eikä suurempi syysmasis paina :---D sitä kun tuntuu olevan aika paljon liikkellä eikä toi ainainen harmaus ja sade paljon asiaa auta.

And now my keyboard has started lagging and not working so I'll write the translation tomorrow! 

edit.
So, well, as always the problem of what to write is really present.
We put some Christmas lights on last weekend and the one before and now our yard looks so nice and pretty. Well in the night at least when you don't see all the dirt etc on the ground because it has been raining so much lately.
I'm having a little break from all the tests we're having but I'm going to get busy with them in the late November - early December. Tests from every subject before Christmas. So that'll be nice....not.
And on top of that I should really start thinking and considering where I'll continue studying next year, what I want to do when I "grow up". Tough decisions.
I sure hope all of you're doing well and the weather is treating you more nicely than it is us (:


2 comments: