Sunday, July 22, 2012

Estonia part 4: Home

So the last day and I finally realized to take pictures of the room...
The room was okay, nothing that special and we didn't even have a minibar ;(
The two story feature about the room was nice so I got at least some peace. 

Vikana päivänä sitten tajusin ottaa kuvat huoneestakin...
Huone oli ihan jees, meillä ei ollu minibaaria mikä oli pettymys ;(
Oli ihan kiva, että se oli kakskerroksinen niin sain jotain rauhaa tuo ylhäällä.
We left the hotel about 11am and started driving towards the harbor to get to ferry.

Lähettiin hotelillta joskus 11 maissa ajeleen sitten taas Kuivastuun satamaan.
In the way to Tallinn we took a little detour by Haapsalu and ate lunch there.

Matkalla Tallinnaan poikettiin sitten pikasesti Haapasalossa lounaalla.

Our original plans were to walk a bit in the central Tallinn but it started rain so much that we ended up going bowling in a place near the harbor. 

Alunperin meillä oli suunnitelmana käppäillä Tallinnan keskussa, kun meillä oli joku reilu tunti ylimäärästä aikaa ennen kun piti olla satamassa, mutta just ku tultiin Tallinnaan alko sataan ihan kaatamalla, joten mentiinkin sitten vaan keilaan hetkeks satamassa olevaan keilahalliin.
So finally after a lot of waiting in line we got out the ship and got to driving home, the whole way through Helsinki it was quite clear but straight after we got to the highway it started pouring rain and thundering and even when we got home it still was raining, so nice coming home to that weather...

Jouduttiin aika kauan venaileen jonossa, että päästiin laivasta ja satamasta pois. Helsingissä oli vie ihan selkee sää, mut melki heti kun päästiin moottoritielle niin alko sataan taas vaihteeks ihan kaatamalla ja loppu matkasta myös ukkostaan, joten olikin sitten mainio tulla takasin kotiin lämpimästä ja auringonpaisteesta...

I hope you enjoyed the pictures from my trip, even though there was a insane amount of them and some of them not so interesting. I pretty much haven't done anything during the last week so I don't have any pictures either and the weather has been an absolute pain, just raining and quite cold for summer so not ideal for being outside. I'll try to get some pictures next week (:

Toivottavasti tykkäsitte kuvista matkalta, vaikka niitä olikin ihan hullu määrä ja osa ei niin kiinnostavia. En oo oikein tehny mitään koko viikkoon, joten ei oo kuviakaan ja sen lisäks ilmatkin on ollu aika ärsyttäviä, vettä sataa ja on viileetä, olin siis ihan siinä luulossa, että nyt pitäis olla kesä? Mutta toivottavasti saan jotain kuvia ens viikolla (:

No comments:

Post a Comment