Saturday, July 21, 2012

Estonia part 3: Kuressaare

So day 3 was all about exploring Kuressaare. Day started with the weather looking quite gloomy but we were lucky and it cleared up pretty quickly. First of the Kuressaare Castle.

Kolmantena päivänä ajateltiin sitten mennä seikkaileen vaan Kuressaareen, ekana katsastettiin Kuressaaren piispanlinna.


The castle was filled with old items and the most part of it was kinda like a museum, there was exhibitions and stuff. Frankly I wasn't feeling that well so I wasn't quite interested in all of the things. So after exploring the castle for a hour or two we headed to a near cafe took a bite to eat and headed to the central part of Kuressaare.

Piispanlinna oli aika mielenkiintosen näköne sisältä ja siellä meni tosi paljon kaikkia rappukäytäviä ylös ja alas ja kaikki johti ties minne. Koko linna oli myös täynnä jotain historiallisia esineitä ja ilmeisesti siellä oli joku museo :D Suoraan sanottuna mulla oli vähän huono olo, niin en jaksanu hirveesti kiinnostua kaikista sen linnan historiasta kertovista jutuista yms. Kun oltiin siellä joku tunti tai pari kierrelty käytiin läheisessä kahvilassa ja lähettiin sitten keskustaan.


We walked and looked around, took some pictures, visited the local market etc. ate lunch (which I was too tired to photograph) and headed back to the hotel.

Käveltiin sitten ympäriinsä ja katteltiin ympärillemme, Kuressaaren se keskusta on tooodella pieni paikka, että ei siinä paljoa sillain oo nähtävää, käytiin paikallisella torilla ja lopulta sitten syötiin lounasta (josta en jaksanu ottaa kuvaa) ja lähettiin sitten takasi vaan hotellille.


So we spent some time at the beach and then in the evening headed out to dinner.

Oltiin sitten iltapäivällä vaan rannalla ja otettiin rennosti ja illemmalla sitten lähettiin illalliselle.
No comments:

Post a Comment